"TEŠKO DA VOJVODINA MOŽE DA IZNENADI ZVEZDU..." Čuveni Dragan Mićić za Espreso o finalu Kupa Srbije (FOTO)
Dragan Mićić, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

LJUBIMAC DELIJA

"TEŠKO DA VOJVODINA MOŽE DA IZNENADI ZVEZDU..." Čuveni Dragan Mićić za Espreso o finalu Kupa Srbije (FOTO)

Najbolji džoker u istoriji crveno-belih u intervjuu za naš portal izneo je očekivanja pred meč u gradu na zapadu naše zemlje

Objavljeno:
Veljko Petrović

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine sastaju se u finalu Kupa Srbije u utorak od 20.15 na stadionu Lagator u Loznici.

U intervjuu za portal Espreso u najavi meča u gradu na zapadu naše zemlje pomogao nam je Dragan Mićić (54), najbolji džoker u istoriji crveno-belih.

Retko koji navijač bivšeg prvaka Evrope i sveta se ne seća dobroćudnog i proćelavog napadača.

Dragan Mićić
Dragan Mićić foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Njegovo spominjanje uvek izazove osmeh na lice, a zbog toga što je uvek bio u senci i spreman da vadi kestenje iz vatre, Delije su ga obožavale.

Popularni Ćićmi je trenutno bez trenerskog angažmana, ali je u dva navrata vodio Loznicu (bio i igrač), ali ne na novom, nego starom Lagatoru.

Dragan Mićić kao trener Loznice
Dragan Mićić kao trener Loznicefoto: STARSPORT

- Teško da Vojvodina može da iznenadi Zvezdu. Zvezda igra dobro i ima moćnu ekipu. Mislim da su male šanse da Vojvodina osvoji Kup. Pogotovo mislim da će stadion u Lagatoru biti prepun navijača Crvene zvezde. Mislim da je Zvezda veliki favorit - rekao je Mićić u razgovoru za Espreso.

Dragan Mićić
Dragan Mićić foto: @Starsport/Srđan Stevanović

*Šta mislite što se finale igra na novom stadionu u Loznici?

- U jednu ruku gledano je dobro jer treba zadovoljiti te manje sredine. Da takva manifestacija bude, da li je to Loznica ili neki manji Leskovac, Zaječar, nije loše. Ali, važnost utakmice i velika poseta, realno, mislim da je trebalo da se igra na nekom većem stadionu. U neku ruku da, u neku ruku... Veliki je to događaj, velika poseta će biti, bila bi naravno da se igra i na nekom većem stadionu - istakao je Mićić u razgovoru za Espreso.

Stadion Lagator u Loznici
Stadion Lagator u Loznicifoto: Starsport©

*Kako komentarišete Zvezdinu kompletnu sezonu?

- Zvezda je odigrala dobro sezonu. Moćna ekipa, ne vidim da neka ekipa može da joj parira u ovoj ligi. Bahar je u neku ruku obavio to korektno, opet mislim da Milojević to dosta bolje radi od Bahara. Poznaje mentalitet ove naše zemlje i navijača i očekivanja i mislim da je izbor bio dobar što je na kraju umesto Bahara došao Miloje. Tako da, Zvezda je baš moćna što se tiče našeg prvenstva i zasluženo je tu gde jeste - zaključio je Mićić u razgovoru za Espreso.

Bonus video:

00:33

delije napravile šou sa bakljama

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.